28 thoughts on “Walking Around

      1. …innalillahi wa inna ilahi rojiun…neumbege gaduh niat hoyong ka sanghiyang sirah, parantos di kantun…mudah2 mudahan abah ngalihna teu tuebih ti urang kang…

        -ti simkuring nu nineung ka leumah cai-
        uyus setia bhakti

  1. Salam baktos ti pribados………………..
    ngauningaan sadaya gambar, carita, jeung nyukcruk karuhun Urang Sunda…..
    aya rasa anu teu bisa diungkapkeun ku carita………………………
    rasa sedih, bagja pa campur aduk…………………..
    Sedihna…
    nembe kapendak naon anu kantos dicarioskeun ku raka2 ti Leles Garut , najan pinuh keneh ku patarosan anu teu aca aya waleran…
    Bagjana…………..
    Nyata…bukti… ku panon sorangan , sanajan ukur poto………. tapi tos ngirangan kapanasaran..
    (akun facebook… Kang Suhu )

      1. baik cech,saya juga di lagoi cech dah sekitar 6 bln, di daerah wisata dari batam nyebrang ferry.. ‘keep the spirit brother’….

  2. unfortunately, over 18% of American adults encounter much more severe forms of Anxiety disease. After your hurt from societal anxiety it may become difficult in order to observe the larger picture, since youre now not willing to become around different people you just hope to break of any societal condition which makes your awkward once possible. Even though your acknowledge in order to your self you need a great, you are able to begin to place issues at perspective to locate a in order to work through it.

  3. Ass. . . Punten. . . Abdi bade narosken tntang masjid sela nusakambangan. Ayeuna saha kuncen d masjid sela??
    Abdi ti kaluaraga mang jajang, ngintun salam na nya’ ka sadaya na. Wass…

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s